Μενού Κλείσιμο

Κατατακτήριες εξετάσεις

Απόφοιτοι Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) καθώς και κάτοχοι Πτυχίων Ανωτέρων Σχολών Υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών μπορούν να καταταγούν στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για απόκτηση πτυχίου του Τμήματος. Ανακοινώσεις σχετικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Τμήματος.

Φοιτήτρια/Φοιτητής που εγγράφεται για φοίτηση στο Τμήμα με κατατακτήριες εξετάσεις μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να συνεννοηθεί με διδάσκοντες/διδάσκουσες του Τμήματος σχετικά με την αναγνώριση μαθημάτων που έχει ήδη παρακολουθήσει επιτυχώς. Στην αρχή του κάθε ακαδημαϊκού έτους φοίτησης υποβάλει στη Γραμματεία σχετικές αιτήσεις που έχουν συμπληρωθεί από διδάσκοντες/διδάσκουσες και αφορούν την αναγνώριση μαθημάτων.


Σχετικά αρχεία:

Οι κατατακτήριες εξετάσεις για εισαγωγή στο ΤΕΕΠΗ θα διεξαχθούν την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να βρίσκονται στον χώρο εξέτασης το αργότερο μισή ώρα πριν από την έναρξη της εξέτασης του πρώτου μαθήματος σύμφωνα με το Πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Κατατακτηρίων Εξετάσεων 2021-22

Ανακοίνωση για τις κατατακτήριες εξετάσεις 2021 (8/12/2021)

H πρόσβαση στην αίθουσα εξέτασης θα πραγματοποιείται με χρήση μάσκας και θα επιτρέπεται σε εμβολιασμένους ή σε άτομα με αρνητικό αποτέλεσμα rapid-test ή PCR test για τον ιό SARS-CoV-2 48 ωρών.