Α’ έτος
- Δεν θα πραγματοποιηθεί το μάθημα του Α’ έτους “Εισαγωγή στην παιδική λογοτεχνία (Υ)” με την κ. Οικονομίδου την Τρίτη 7 Μαΐου.
Β’ έτος
- Δεν θα πραγματοποιηθεί το μάθημα του Β’ έτους “Αρχές της Πληροφορικής με εφαρμογές στην εκπ/ση ΙΙ” με τον κ. Πρέντζα την Τρίτη 7 Μαΐου. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα γίνει την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 7.00-9.30 στην αιθ. 7
- Θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση του μαθήματος “Εκπαιδευτική Ψυχολογία (Υ)” με τον κ. Τουλούπη
την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 7.00-9.30 στην αιθ. 16.
την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 9.00-11.30 στην αιθ. 7.
Δ΄ έτος
- ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ – Την Τετάρτη 8/5 θα γίνουν δύο μαθήματα: το πρώτο στις 11.30-13.45 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και το δεύτερο στις 14.15-16.30 στην αίθουσα 7 της Σχολής.
- Θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση του μαθήματος “Μυθιστόρημα μαθητείας (Ε)” με την κ. Ιακωβίδου την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 2.00-4.30 στην αιθ. 16.
- Δεν θα πραγματοποιηθεί το μάθημα του Δ’ έτους “Το παιδί κ το λογοτεχνικό βιβλίο (Ε)” με την κ. Οικονομίδου την Παρασκευή 10 Μαΐου.