Β’ έτος
- Θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση του μαθήματος του Β’ έτους “Νεότερη & Σύγχρονη Ιστορία Ευρωπαϊκής Κοινωνίας (Ε)” με τον κ. Μαντούβαλο την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 2.00-4.30 στην αιθ. 16.
- Θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση του μαθήματος του Β’ έτους “Αρχές της Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Εκπαίδευση ΙΙ” με τον κ. Πρέντζα τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00-21.30 στην αιθ. 7.
Γ’ έτος
- Στο πλαίσιο του μαθήματος “Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις σε παιδικά μουσεία και μουσεία επιστημών (Ε)” με την κ. Φιλιππουπολίτη” την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης (Λ. Δημοκρατίας 335) στις 14.00. Θα ακολουθήσει το μάθημα στην αίθουσα 7 της σχολής (16:45-19.00).
- Θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση του μαθήματος Γ’ έτους “Μεθοδολογία Εκπαιδευτικής Έρευνας Ι (Υ)” με τον κ. Σαπουντζή την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 2.00-4.30 στην αίθ. 7.
Δ’ έτος
- Θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση του μαθήματος του Δ’ έτους “Θρησκεία & Εκπαίδευση σε Πολυπολιτισμικές κοινωνίες (Ε)” με τον κ. Μαυρομμάτη την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 4.30-7.00 στην αιθ. 7
- Το μάθημα “Τεχνικές Αφήγησης” με την κ. Λαντζουράκη για όσο διαρκεί η Πρακτική άσκηση των φοιτητών του Δ’ έτους θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και ώρα 2.00-4.30 στην αιθ. 7, (αντί για Πέμπτη 9-11.30).
- Το μάθημα “Εικονογραφημένα Παιδικά Βιβλία και οι Αναγνώσεις τους” με την κ. Οικονομίδου για όσο διαρκεί η Πρακτική άσκηση των φοιτητών του Δ’ έτους θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και ώρα 7.00-9.30 στην αιθ. 7, (αντί για Πέμπτη 11:30-2:00).