Μενού Κλείσιμο

Ανακοίνωση για φοιτητές/τριες που νόσησαν με Covid-19 κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου

Θέμα: Σχετικά με τη διεξαγωγή των εξετάσεων του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-22 και των επαναληπτικών εξετάσεων του Σεπτεμβρίου στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες (Α.Ε.Α.)
Κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου, λαμβάνοντας υπόψη και τους όρους διεξαγωγής των εξετάσεων, υπάρχει πιθανότητα φοιτητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, να νοσήσουν με λοίμωξη την ημέρα της εξεταστικής και να μην μπορούν να συμμετέχουν για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης.

Οι συγκεκριμένοι φοιτητές θα εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία υποχρεωτικώς απουσίαζαν, σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί με επιμέλεια του διδάσκοντος. Τα Α.Ε.Ι./Α.Ε.Α. και οι επιμέρους ακαδημαϊκές μονάδες τους, σε συνεννόηση με τους
διδάσκοντες των μαθημάτων, παρακαλούνται όπως παράσχουν τη σχετική δυνατότητα. Επισημαίνεται ότι η ίδια διαδικασία θα πρέπει να τηρηθεί και στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2022.

Δείτε όλο το κείμενο εδώ (pdf)

Οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνήσουν άμεσα με τους διδάσκοντες τα μαθήματα των οποίων δεν μπόρεσαν να δώσουν λόγω νόσησης από κορωνοϊό  (απαιτείται σχετική βεβαίωση νόσησης)  ώστε να οριστεί μέρα εξέτασής τους.